Al luisterend de zomervakantie in met Storytel

Storytel tipt must-listens op basis van je vakantiebestemming

Of je nu gaat citytrippen, op strandvakantie gaat of gewoon lekker thuis blijft, met Storytel heb je altijd en overal een goed verhaal bij de hand. Bovendien hoef je niet meer te kiezen tussen een extra paar schoenen of een boek in je bagage, want er zijn meer dan 350.000 luisterboeken te vinden in de app! Nog geen idee welke boeken er op je digitale boekenplank thuishoren? Met deze Storytel-tips start je vakantie al meteen bij het inpakken!

Altijd een goed verhaal

Storytel dat is duizenden luisterboeken en e-books in één app. Van grote klassiekers tot spannende romans, van verhalen voor kinderen tot verhalen die je weer kind maken. Beluister jouw favoriete verhalen onbeperkt voor €12,99 per 30 dagen.

 

Probeer de eerste 14 dagen gratis via deze link.

Download hier het beeldmateriaal

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Storytel

Over Storytel Vlaanderen
Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 350.000 luisterboeken voor een vast bedrag per 30 dagen. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.