Slaapmeditatie met Storytel voor een soepele overgang naar het zzzzz-zomeruur

Op 31 maart breekt het zomeruur opnieuw aan en draaien we de klok een uurtje vooruit. ​ Dagen worden langer, maar nachten worden ook korter - én aan dat laatste moeten we vaak even wennen. Storytel introduceert daarom op 28 maart slaapmeditaties: een initiatief waarmee je naar aanloop van het zomeruur geleidelijk aan je bedtijd naar voor schuift zodat je geen last hebt van dat uurtje minder slaap. Vergezeld door de kalmerende stem van Maria Meulders kruip je eerst 15 minuten vroeger onder de wol, gevolgd door 30 minuten de dag nadien. Wanneer het zomeruur aanbreekt ben je dankzij die twee daagjes slaaptraining gegarandeerd uitgeslapen.

 

Hoewel we allemaal dol zijn op die extra uurtjes zonlicht, betekent het zomeruur ook een beetje knabbelen aan onze kostbare slaap. Om de overgang naar het zomeruur naadloos te laten verlopen lanceert Storytel twee slaapmeditaties, beide ontworpen om een rustgevende slaap te bevorderen:

  1. 15 minuten zomerse rust: Een korte, effectieve meditatie om snel tot rust te komen en de stress van de dag los te laten en sneller in slaap te vallen. 
  2. 30 minuten diepe slaap: Een langere meditatie die luisteraars begeleidt naar een diepe, verkwikkende slaap.

De slaapmeditaties van Storytel zijn vanaf 28 maart beschikbaar in de Storytel app.

Elke slaapmeditatie wordt begeleid door de geruststellende stem van Maria Meulders. Misschien herken je Maria's warme en vertrouwde stem wel uit haar tijd bij Studio Brussel of van één haar veelzijdige rollen in bekende series zoals Wittekerke en Aspe. Maar wist je dat Meulders, naast haar indrukwekkende carrière in de media, ook een gecertificeerde meditatieleerkracht is? Ze deelt haar passie voor meditatie en welzijn met anderen in haar eigen praktijk, Body and Soul Coach. Met Storytel’s slaapmeditaties combineert Maria met andere woorden haar twee expertises, waarbij ze met haar kalmerende en empathische toon luisteraars begeleidt naar een staat van diepe ontspanning en innerlijke rust.

 

Maak gewoon buitengewoon

Storytel dat is duizenden luisterboeken en e-books in één app. Van grote klassiekers tot spannende romans, van verhalen voor kinderen tot verhalen die je weer kind maken. Beluister jouw favoriete verhalen onbeperkt voor €12,99 per 30 dagen.

Ik wil Storytel testenDownload hier alle beelden

Voor meer informatie:

Walkie Talkie I Maria-Sophia Cornelissen & Rhany Opalfvens

STORYTEL@TALKIE.BE 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Storytel

Over Storytel Vlaanderen
Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 350.000 luisterboeken voor een vast bedrag per 30 dagen. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.