— Storytel Awards 2024 — Storytel maakt genomineerden voor Beste Luisterboek en Beste Voorlezer bekend

18 januari 2024 — Storytel, hét platform voor het streamen van luisterboeken en e-books, maakt vandaag de 12 genomineerden voor de Storytel Awards 2024 in Vlaanderen bekend. De genomineerden zijn geselecteerd op basis van het luistergedrag van gebruikers, waardoor de publieksprijs een weerspiegeling wordt van de favorieten van het luisterend publiek. Tot 16 februari hebben luisteraars de mogelijkheid om hun stem uit te brengen op het Beste Luisterboek en de Beste Voorlezer in Vlaanderen. De winnaars worden feestelijk onthuld tijdens de Storytel Luisternacht op 29 februari, een bijzondere avond volledig in het teken van (luister)verhalen, met als kers op de taart de immersieve première van Storytel Original 'Muze'. Hier wil je gewoon bij zijn!

 

Vorig jaar werden Vlaamse schrijvers en voorlezers voor de derde keer genomineerd, en de winnaars van 2023 waren Nina Mouton met haar boek "Zelfzorg is het begin van alles" als Beste Luisterboek en Sam D'hondt als Beste Voorlezer.

De Storytel Awards vormen een hoogtepunt voor het platform, dat sinds zijn intrede in Vlaanderen in oktober 2020 een indrukwekkende catalogus aan Vlaams voorgelezen luisterverhalen heeft opgebouwd.

 

Luisternacht: Première van de Storytel Original 'Muze'

De Storytel Luisternacht op donderdag 29 februari belooft een onvergetelijke ervaring te worden met de première van de Storytel Original 'Muze', een thriller geschreven door de internationale bestsellerauteur van fantasy- en horrorromans Thomas Olde Heuvelt, die in 2016 doorbrak met HEX.

Muze vertelt het ongelofelijke verhaal van een jongen die is geboren met de unieke en verschrikkelijke gave om met geluid de wereld te veranderen… en misschien wel te beëindigen. 

Tijdens de Luisternacht worden de gasten een uur lang ondergedompeld in de soundscapes en geluidseffecten van het verhaal in de vorm van een luisterfilm. Speciaal voor deze gelegenheid te ervaren in Dolby Atmos.

 

GENOMINEERDE BESTE LUISTERBOEK

GENOMINEERDEN BESTE VOORLEZER

Stem hier op je favorieten

PRAKTISCH

Wanneer: 29 februari 2024 - aanvang 20u00

Locatie: Pathé Noord - Amsterdam

Er graag bij zijn op de Storytel Luisternacht en/of interesse in een interview met de winnaars/genomineerden? Contacteer dan storytel@talkie.be.

 

Voor meer informatie:

Walkie Talkie I Maria-Sophia Cornelissen & Rhany Opalfvens

STORYTEL@TALKIE.BE 

Ik wil Storytel testen Download hier alle beelden

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Storytel

Over Storytel Vlaanderen
Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 350.000 luisterboeken voor een vast bedrag per 30 dagen. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.