Bereik je leesdoelen in 2024 met Storytel: een voornemen dat niet op de plank blijft liggen, maar gewoon in je broekzak zit

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur, en daarmee ook nieuwe goede voornemens. Misschien streef je komend jaar wel naar meer zelfliefde, droom je ervan om een nieuwe vaardigheid aan te leren of wens je net meer boeken te verslinden? Gelukkig hoef je dankzij Storytel niet te kiezen, want met het beluisteren van luisterboeken vink je verschillende voornemens af. Luisterboeken ontsluiten namelijk een schat aan verhalen en kennis, maar bieden evengoed ontspanning. En dat zonder dat je een plekje moet reserveren in je agenda om aan je voornemen te werken. Want of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon wil ontsnappen aan de drukte van de dag: luisterboeken bieden dé uitgelezen kans om altijd en overal aan je voornemen te werken.

 

5 redenen waarom dit goede voornemen niet op de plank blijft liggen

1.Verrijkende achtergrond

In tegenstelling tot gewone boeken stellen luisterboeken je in staat om te multitasken. Je kunt luisteren terwijl je werkt, sport, wandelt, kookt of andere dagelijkse activiteiten uitvoert. Door je niet te hoeven concentreren op de tekst wordt het gemakkelijker voor mensen met drukke agenda's om boeken te consumeren. 

 

2. Productieve reistijd

Pendel je naar school of het werk? Met luisterboeken kan je die ‘verloren tijd’ goed benutten waardoor jouw dagelijkse woon-werkverplaatsing productiever wordt.

 

3. Sfeerscheppende stemacteurs

Stemacteurs brengen verhalen tot leven. Ze voegen emoties, spanning en klemtonen toe, waardoor jouw luisterervaring verrijkt wordt. Stemacteurs dragen met andere woorden bij aan het creëren van een meeslepende en boeiende luisterervaring, waardoor luisterboeken een extra dimensie toevoegen ten opzichte van traditioneel lezen.

 

4. Lees vermoeidheid buiten spel

Wie in zijn dagdagelijks leven al veel tijd achter de schermen doorbrengt, herkent het wel: vermoeide ogen na een lange werkdag. Luisteren biedt een alternatief voor lezen, waardoor je jouw ogen kan laten rusten terwijl je toch geniet van een goed verhaal.

 

5. Persoonlijke ontwikkeling prikkelen

Door te luisteren naar zelfhulpboeken, educatieve literatuur of verhelderende verhalen stimuleer je op een snelle en eenvoudige manier jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Ongepolijste schoonheid van authentieke verhalen

Door Zita Theunynck, met Zita Theunynck ​ - ingesproken door de auteur

Door Evi Hanssen, met Evi Hanssen (vanaf 12 januari) - ingesproken door de auteur

Echte, rauwe verhalen openen de deur naar een dieper begrip van menselijke emoties, veerkracht en de veelzijdigheid van het leven. Vaak zijn het net deze verhalen die je het diepst raken en je laten voelen dat echte schoonheid vaak schuilt in de ongefilterde waarheid van het menselijk bestaan.

 

Deugddoende zelfliefde

Door Evi Hanssen, met Evi Hanssen - ingesproken door de auteur

Door Haemin Sunim, met Francis Broekhuijsen

Storytel biedt een schat aan inspirerende inhoud om de relatie met de belangrijkste persoon in je leven te versterken: jijzelf. Met uiteenlopende boeken over zelfzorg leer je jezelf voorop te stellen. Ontdek waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen die je begeleiden op het pad van welzijn. Zo maak je van dit jaar een reis van innerlijke groei.

 

Heerlijk voor het slapengaan

Door Meike Meinhardt met Meike Meinhardt - ingesproken door de auteur

Door Meike Meinhardt met Meike Meinhardt (vanaf 8 januari)- ingesproken door de auteur

Door Meike Meinhardt met Meike Meinhardt ​​​​​​​(vanaf 8 januari)- ingesproken door de auteur

Door Meike Meinhardt met Meike Meinhardt ​​​​​​​(vanaf 8 januari)- ingesproken door de auteur

Droom jij ook van een goede nachtrust? Storytel heeft een groot aantal luisterboeken die ontspanningstechnieken en meditatie centraal stellen waardoor luisteraars (leren hoe ze) gemakkelijker in slaap (kunnen) vallen.

Ontdek hier nog meer inspiratie

Maak gewoon buitengewoon

Storytel dat is duizenden luisterboeken en e-books in één app. Van grote klassiekers tot spannende romans, van verhalen voor kinderen tot verhalen die je weer kind maken. Beluister jouw favoriete verhalen onbeperkt voor €12,99 per 30 dagen.

Ik wil Storytel testenDownload hier de beelden

Voor meer informatie:

Walkie Talkie I Maria-Sophia Cornelissen & Rhany Opalfvens

STORYTEL@TALKIE.BE 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Storytel

Over Storytel Vlaanderen
Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 350.000 luisterboeken voor een vast bedrag per 30 dagen. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.