Start september met een nieuw hoofdstuk: luisterend leren met Storytel

Of je nu helemaal warm wordt van nieuwe talen, de kleurrijke tradities van andere culturen wil verkennen, een stralender en liefdevoller jij wil bekomen, wil leren uit het verleden of een schatkist aan financiële kennis wil bekomen – met september in zicht staat Storytel voor je klaar als ultieme leermeester voor alle leeftijden. Al lezend en luisterend leer je in de app, waarmee je duizenden boeken binnen handbereik hebt, iets bij over de verschillende onderwerpen en categorieën heen. Kortom, met Storytel voeg je altijd en overal op je eigen tempo een nieuw hoofdstuk toe aan jouw leerreis.

Altijd al in het leven van opmerkelijke individuen willen duiken? Dan zijn biografieën sowieso iets voor jou. Met de opkomst van films met historische figuren als Oppenheimer, stijgt het verlangen om meer achtergrond te krijgen over het personage uit de film. Biografieën nemen je mee op pad door iemands ervaringen, prestaties, uitdagingen en groei. De persoonlijke verhalen vol dieptepunten, doorzettingsvermogen en succes zullen er ongetwijfeld in slagen je eigen verhaal te inspireren.

Met uiteenlopende boeken over zelfzorg leer je jezelf voorop te stellen. Ontdek waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende verhalen die je begeleiden op het pad van welzijn. Zo maak je van dit jaar een reis van innerlijke groei. 

De geschiedenis brengt heel wat wijsheid en inzichten met zich mee. Ontdek de helden, intriges, revoluties en triomfen die de weg vormden tot ons heden. Met elk omgeslagen blad leer je iets bij over gebeurtenissen die het tij hebben gekeerd en de wijze lessen die het ons bijbracht. ​ ​ 

Of je nu je reiservaringen wil verbeteren, je wereldbeeld wil verrijken of ​ je taalvaardigheden wil verdiepen: wie kennis heeft van andere talen en culturen opent ongetwijfeld deuren. Met zijn brede culturele scala aan luisterboeken trek je bij Storytel moeiteloos op taalkundige en culturele ontdekking. 

Duik in de wereld van economie en zakelijke literatuur en vergroot je begrip van financiën, marktdynamieken en strategieën. Deze boeken bieden waardevolle inzichten die variëren van persoonlijke financiën tot wereldwijde economische trends. Of je nu ondernemer bent of gewoon je financiële intelligentie wil verhogen: deze boeken zijn jouw gids naar succes in de zakenwereld!

Download hier alle beelden

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Storytel

Over Storytel Vlaanderen
Storytel is Noord Europa's grootste abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De Storytel app voor smartphone en tablet geeft onbeperkt toegang tot het luisteren van ruim 350.000 luisterboeken voor een vast bedrag per 30 dagen. Naast (internationale) bestsellers, zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf geproduceerd zijn: de Storytel Original. Storytel is actief in meer dan 25 landen over de hele wereld en heeft haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.